Υλικά:

  1. 1 μπαγκέτα λευκού ή μαύρου ψωμιού σε φετούλες
  2. 1 βαζάκι πιπεριές φλωρίνης th!nkgreen σε βιολογικό ελαιόλαδο
  3. 3-4 κονσέρβες γαύρο th!nkgreen σε βιολογικό ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Στρώνουμε τις ψημένες φέτες της μπαγκέτας σε μια πιατέλα. Παίρνουμε μία
πιπεριά από το βαζάκι και τη στρώνουμε πάνω στην ψημένη φέτα. Τέλος
ανοίγουμε την κονσέρβα και βάζουμε 2 γαβράκια πάνω από την πιπεριά όπως
είναι απλωμένη πάνω στην φέτα. Μπορούμε επιπρόσθετα να ραντίζουμε με
λίγο βιολογικό ελαιόλαδο thinkgreen και τέλος σερβίρουμε.

Αν στο τραπέζι βρίσκεται και ένα ποτηράκι ούζο th!nkgreen απολαμβάνουμε
το τέλειο μεζεδάκι.

Τόσο απλά!