• sardela
  • sardela-Photo-2

Ελληνική σαρδέλα σε βιολογικό ελαιόλαδο

Η επιλεγμένη σαρδέλα μας αλιεύεται στα ανοιχτά του βορείου Αιγαίου στην περιοχή του Αγίου Όρους και η επεξεργασία της γίνεται ενώσω είναι φρέσκια.

Κατηγορία: .

Ποιά είναι τα ιδιαίτερα στοιχεία της σαρδέλας μας;

  • Ψαρεύεται στο Βόρειο Αιγαίο
  • Μαγειρεύεται και παρασκευάζεται φρέσκια
  • Βαπτίζεται στο ένα και μοναδικό ελληνικό ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας που δίνει την τέλεια γεύση

Η επιλεγμένη σαρδέλα μας αλιεύεται στα ανοιχτά του βορείου Αιγαίου στην περιοχή του Αγίου Όρους και η επεξεργασία της γίνεται όσο είναι φρέσκια. Η σαρδέλα αυτής της περιοχής είναι γνωστή για την εξαιρετική της γεύση, η οποία οφείλεται τόσο στο ποσοστό άλατος στο νερό όσο και στον πλούσιο βυθό αυτής της θαλάσσιας περιοχής, από τον οποίο τρέφεται το ψάρι. Η σαρδέλα με την υψηλή περιεκτικότητά της σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, τα οποία μειώνουν τα επίπεδα της κακής χοληστερίνης στο αίμα, θεωρείται ένα από τα πιο υγιεινά ψάρια. Το πάντρεμα της με το θαυμάσιο βιολογικό ελαιόλαδο της χαρίζει μια ανεπανάληπτη γευστική απόλαυση με την μυρωδιά της θάλασσας.

Συσκευασίες:
Περιεχόμενο: 100 γρ.
Χωρητικότητα κιβωτίου: 32 x 100 γρ.
Διάρκεια ζωής: 5 έτη