Εταιρία

Αποδεδειγμένη εμπειρία άνω των 30 ετών

Φυσικά Πιστοποιημένα Βιολογικά Προϊόντα

*

Η εικόνα της εταιρείας μας

Η εταιρεία th!nkgreen Natural Goods ιδρύθηκε το Μάιο του 2003 από άτομα με γνώση στα προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας από το 1988. Αν και η εταιρεία ιδρύθηκε το 2003 η προσπάθεια ξεκίνησε έξη χρόνια νωρίτερα. Τα στελέχη της εταιρείας όργωσαν την ελληνική επαρχεία προκειμένου να βρεθούν οι βιολογικές καλλιέργειες με τις προαπαιτούμενες διαδικασίες και προδιαγραφές. Αφού εντοπίστηκαν οι κατάλληλες πρώτες ύλες ξεκίνησαν οι δοκιμές για την εξεύρεση των παραδοσιακών μονάδων που θα εξυπηρετούσαν την παραγωγή και συσκευασία των ζητούμενων προϊόντων.

Αφότου ολοκληρώθηκε κι αυτό το βήμα η εταιρεία πέρασε στο στάδιο σύστασης και υλοποίησης των στόχων της. Σήμερα καλύπτουμε την ελληνική αγορά όπως και αγορές 13 χωρών στο εξωτερικό. Πέραν των παραγωγικών μονάδων διαθέτουμε για την εξυπηρέτηση των πελατών δύο αποθήκες ετοίμων προϊόντων. Μία στην βόρεια Ελλάδα και μία στην Γερμανία. Συμμετέχουμε τακτικά σε διεθνείς εκθέσεις βιολογικών, παραδοσιακών και premium προϊόντων. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη.

Διευθύντρια της εταιρείας είναι η Νικολέτα Αυγήτα, η οποία διαθέτει πλούσιο βιογραφικό σπουδών σε μάρκετινγκ, οικονομικά και μηχανολογία παραγωγής όπως και εμπειρία στον κλάδο βιολογικών προϊόντων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Την οικονομική διεύθυνση έχει αναλάβει ο Παναγιώτης Κουκάκης, ειδικός οικονομολόγος. Διατροφολόγοι, χημικοί τροφίμων και μέλη επαγγελματικών οργανώσεων συμμετέχουν στην εξέλιξη και έλεγχο των παραγομένων προϊόντων.

Η εταιρεία μας έχει πιστοποιηθεί από τη BIO-HELLAS και έχει πιστοποίηση ISO 22000: 2005.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο του καλού ποιοτικού τροφίμου, στην κατηγορία των βιολογικών προϊόντων, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με βάση, κυρίως την ελληνική και κατ’ επέκταση την μεσογειακή διατροφή με εκλεκτά υλικά από ελεγμένες βιολογικές καλλιέργειες.

Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία της εταιρείας th!nkgreen εκφράζεται με την αναζήτηση εκλεπτυσμένων γευστικών επιθυμιών και την προσφορά υψηλής ποιότητας σε ειλικρινείς τιμές που επιτυγχάνεται με

100% βιολογικά

Παραδοσιακά, αγνά συστατικά των προϊόντων και κατά κανόνα από ελεγχόμενες βιολογικές καλλιέργειες

Μεσογειακή κουζίνα

Τα παλιά και νέα μυστικά της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας

Οικολογικά προϊόντα

Την αξιοποίηση των φιλικών προς το περιβάλλον τεχνολογιών για την επεξεργασία και παρασκευή των προϊόντων

Μοντέρνα οπτική

Την ανάπτυξη νέων προϊόντων με βάση τις διατροφικές ανάγκες και επιθυμίες της εποχής μας

f

Τα προϊόντα μας σε 13 χώρες

h

κατηγορίες βιολογικών προϊόντων

Δράσεις της th!nkgreen

Βιωσιμότητα εθνικής αλιείας

Προτάσεις για την βιώσιμη αλιεία στην χώρα μας

Διεθνές ενδιαφέρον

Συμμετοχές σε διεθνή συνέδρια για την βιώσιμη αλιεία

Αειφορία αλιευτικών στόλων

Σε παγκόσμιο επίπεδο, προκειμένου να βοηθήσει τους αλιευτικούς στόλους που επιθυμούν να βελτιώσουν τη βιωσιμότητά τους, καθώς και τους εμπόρους και τους καταναλωτές που ενδιαφέρονται για βιώσιμα αλιεύματα, δραστηριοποιείται σε προγράμματα βελτίωσης βιωσιμότητας αλιευτικών στόλων.

Ευθυγράμμιση με τα διεθνή πρότυπα

Στόχος αυτών των προγραμμάτων είναι να φθάσει ο εκάστοτε στόλος σε επίπεδο πιστοποίησης, σύμφωνα με διεθνή πρότυπα όπως αυτά των Friend of the Sea και Marine Stewardship Council (MSC).

Σχέδιο Βόρειου Αιγαίου

Η th!nkgreen σε συνεργασία με κρατικούς οργανισμούς και τον φορέα Friend of the Sea (FOS) προσπαθεί να πιστοποιήσει την θάλασσα του Βορείου Αιγαίου για εφαρμογή του προτύπου αειφόρου αλίευσης.

Top
Skip to content