μέγιστη απόλαυση με χρήση βιολογικών προϊόντων

Η εταιρεία

η πορεία της th!nkgreen

Η εταιρεία th!nkgreen Natural Goods ιδρύθηκε το Μάιο του 2003 από άτομα με πολυετή εμπειρία στο χώρο των προϊόντων βιολογικής καλλιέργειας . Παρότι ιδρύθηκε το 2003, η προσπάθεια ξεκίνησε το 1988, όταν το στελεχιακό δυναμικό της εταιρείας αναζήτησε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας τις βιολογικές καλλιέργειες που πληρούσαν τις προαπαιτούμενες διαδικασίες και προδιαγραφές καθώς και τις απαραίτητες εκείνες μονάδες, που θα εξυπηρετούσαν την παραγωγή και συσκευασία των προϊόντων της.

Με την ολοκλήρωση και αυτού του βήματος, η εταιρεία πέρασε στο τελικό στάδιο της σύστασης και υλοποίησης των στόχων της. Σήμερα, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, καλύπτει πέρα από την ελληνική αγορά και αγορές άλλων 17 χωρών. Πέραν των παραγωγικών της μονάδων, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, διατηρεί δύο αποθήκες ετοίμων προϊόντων, στη Βόρεια Ελλάδα και στη Γερμανία. Συμμετέχει ενεργά σε διεθνείς εκθέσεις βιολογικών, παραδοσιακών και premium προϊόντων.

Διευθύντρια της εταιρείας είναι η Νικολέτα Αυγήτα, με πλούσιο βιογραφικό σπουδών σε μάρκετινγκ, οικονομικά, μηχανολογία παραγωγής  και με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο βιολογικών προϊόντων. Την οικονομική διεύθυνση έχει αναλάβει ο Παναγιώτης Κουκάκης, ειδικός οικονομολόγος. Διατροφολόγοι, χημικοί τροφίμων και μέλη επαγγελματικών οργανώσεων συμμετέχουν στην εξέλιξη και τον έλεγχο των παραγομένων προϊόντων.

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη από την BIO-Hellas για ΒΙΟ και ISO 22000:2005 και δραστηριοποιείται στο χώρο του ποιοτικού τροφίμου, στην κατηγορία των βιολογικών προϊόντων, με βάση την ελληνική και κατ’ επέκταση την μεσογειακή διατροφή, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά, εκλεκτά υλικά από επιλεγμένες βιολογικές καλλιέργειες.

η φιλοσοφία της th!nkgreen

αναζήτηση εκλεπτυσμένων γαστρονομικών εμπειριών και προσφορά υψηλής ποιότητας σε ελκυστικές τιμές

100%
βιολογικά

Παραδοσιακά, αγνά υλικά από ελεγχόμενες βιολογικές καλλιέργειες

Μεσογειακή κουζίνα

Μυθικές γεύσεις της παραδοσιακής ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας

οικολογικά προϊόντα

Παρασκευή προϊόντων με τεχνολογίες φιλικές προς το περιβάλλον

σύγχρονη οπτική

Ανάπτυξη νέων προϊόντων με βάση τις διατροφικές ανάγκες και επιθυμίες της εποχής

από τη μητέρα γή, σε όλο τον κόσμο!

δράσεις της th!nkgreen

Βιωσιμότητα εθνικής αλιείας
Προτάσεις για την βιώσιμη αλιεία στη χώρα μας.
Διεθνές ενδιαφέρον
Συμμετοχές σε διεθνή συνέδρια για τη βιώσιμη αλιεία.
Αειφορία αλιευτικών στόλων

Σε παγκόσμιο επίπεδο, προκειμένου να βοηθήσει τους αλιευτικούς στόλους που επιθυμούν να βελτιώσουν τη βιωσιμότητά τους, καθώς και τους εμπόρους και τους καταναλωτές που ενδιαφέρονται για βιώσιμα αλιεύματα, η th!nkgreen δραστηριοποιείται σε προγράμματα βελτίωσης βιωσιμότητας αλιευτικών στόλων.

Ευθυγράμμιση με τα διεθνή πρότυπα
Προγράμμάτα πιστοποίησης των αλιευτικών στόλων, σύμφωνα με διεθνή πρότυπα όπως: Friend of the Sea – FOS και Marine Stewardship Council – MSC.
Σχέδιο Βορείου Αιγαίου
Η th!nkgreen σε συνεργασία με κρατικούς οργανισμούς και τον φορέα Friend of the Sea – FOS, προσπαθεί να πιστοποιήσει την θάλασσα του Βορείου Αιγαίου για εφαρμογή του προτύπου αειφόρου αλίευσης.

the
forgotten
flavour
sense

H th!nkgreen εγκαινιάζει μια καινοτόμο συνεργασία με τη Soundpear αποσκοπώντας στη μουσική αναπαράσταση των προϊόντων της…