Παίρνουμε τα λουκούμια και τα ανοίγουμε με τα χέρια μας, όπως κάνουμε και με ένα ζυμάρι. Αν δούμε ότι κολλάει, το πασπαλίζουμε επάνω στην επιφάνεια εργασίας μας με άχνη ζάχαρη, πάνω στην οποία απλώνουμε τα λουκούμια. Αφού το ανοίξουμε λίγο με το χέρι, συνεχίζουμε με το πλάστη μας να το ανοίγουμε ελαφρά και σιγά-σιγά, ώσπου να γίνει λίγο λεπτό. Όταν χρειάζεται πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη. Δε είναι απαραίτητο να γίνει και τέλειος κύκλος!
Αφού το ανοίξουμε, στρώνουμε ομοιόμορφα περίπου 2 κουτάλια της σούπας γιαούρτι στη μια άκρη του φύλλου λουκουμιού και από πάνω λίγο κουκουνάρι.
Ρολάρουμε και μόλις φτάσουμε στην άκρη, το τυλίγουμε σε σχήμα σαλίγκαρου και το σερβίρουμε σε μια πιατέλα!
Μπορείτε να φτιάξετε λουκουμόπιτες γεμιστές με καϊμάκι όπως κάνουν στην Κωνσταντινούπολη. Δοκιμάστε και δεν θα χάσετε! Είναι νόστιμο και καινοτόμο!