Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί, δηλαδή μέσα σε ένα μεταλλικό μπολ, τοποθετημένο επάνω σε μια κατσαρόλα όπου σιγοβράζει λίγο νερό. Όσο λιώνει, την ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα. Αποσύρουμε το μπολ από τη φωτιά, προσθέτουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε καλά, μέχρι να λιώσει και το μείγμα να γίνει λείο και βελούδινο. Προσθέτουμε τα λουκούμια σε κομματάκια και συνεχίζουμε το ανακάτεμα, μέχρι να σκορπίσουν ομοιόμορφα στο μείγμα.
Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει λίγο και ρίχνουμε τους κρόκους ανακατεύοντας καλά (αν τους ρίξουμε όσο το μείγμα είναι ακόμη καυτό, θα ψηθούν από την υψηλή θερμοκρασία και θα σχηματιστούν μικρά κομματάκια ομελέτας). Τέλος, ρίχνουμε το γιαούρτι και το λικέρ και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Σκεπάζουμε το μπολ με διάφανη μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για 5-6 ώρες, για να σφίξει.
Σε ένα ταψάκι κοσκινίζουμε το κακάο. Βγάζουμε το μείγμα σοκολάτας από το ψυγείο και το πλάθουμε σε περίπου 20 μικρά τρουφάκια, σε μέγεθος καρυδιού. Τα κυλάμε στο κακάο για να καλυφθούν καλά και τα σερβίρουμε. Διατηρούνται σε δροσερό και σκιερό μέρος, αλλά όχι στο ψυγείο.