Βάζουμε στο multi τα υλικά για την ταπενάρντ, δηλαδή τις ελιές, τις αντσούγιες, την κάπαρη, το καρότο, το σέλερι, το αμύγδαλο, το σκόρδο και χτυπάμε καλά, προσθέτοντας βιολογικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο th!nkgreen, τόσο ώστε να έχουμε έναν λείο πολτό.
Βράζουμε τα ζυμαρικά ξεχωριστά σε αλατισμένο νερό. Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το σκόρδο και τα ντοματίνια ελαφρώς με λίγο βιολογικό παρθένο ελαιόλαδο th!nkgreen. Ρίχνουμε τα ζυμαρικά και μια κουταλιά της σούπας από την πάστα ελιάς που φτιάξαμε προηγουμένως και ανακατεύουμε ελαφρώς. Πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό.
Και… voilà! Ένα εξαιρετικό πιάτο στο τραπέζι σας. Υγιεινό, γευστικό, απίστευτο!