Στρώνουμε τις ψημένες φέτες της μπαγκέτας σε μια πιατέλα. Παίρνουμε τόσες πιπεριές από το βαζάκι όσες και οι φέτες και απλώνουμε μια σε κάθε ψημένη φέτα ψωμιού. Τέλος ανοίγουμε την κονσέρβα και βάζουμε δύο γαύρους πάνω από την πιπεριά όπως είναι απλωμένη πάνω στην φέτα. Μπορούμε επιπρόσθετα να ραντίζουμε με λίγο βιολογικό ελαιόλαδο th!nkgreen και τέλος σερβίρουμε.
Αν στο τραπέζι βρίσκεται και ένα ποτηράκι ούζο th!nkgreen απολαμβάνουμε το τέλειο μεζεδάκι. Τόσο απλά!